Gastbloggen over lifestyle & beauty

Vind jij het leuk om te schrijven en heb je een leuk artikel of onderwerp dat je graag wilt delen op ons platform? Aanvragen over gastblogs zijn altijd welkom! Lees onderstaan de mogelijkheden en vul het contactformulier in om een aanvraag te doen voor het schrijven van een gastblog. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Eenmalige blogplaatsing of vaste gastblogger worden?

Bij ons kun je terecht voor een eenmalige plaatsing van een gastblog, maar vaste gastbloggers zijn ook van harte welkom. Wij accepteren vele typen gastblogs in de regel dat de artikelen relevant dienen te zijn aan de content die wij doorgaans publiceren.

Waar moet de gastblog aan voldoen?

Gastblogs zonder commerciële- en/of marketingdoeleinden kunnen bij een akkoord gratis worden geplaatst op onze blog. Andere artikelen kunnen tegen betaling, na controle worden geplaatst. Uiteraard alleen als deze past binnen de huidige content. Vul het contactformulier voor meer informatie over de mogelijkheden tot de plaatsing van jouw gastblog(s).

Product reviews

Ten slotte staan wij open voor product reviews, mits we de producten van te voren kunnen testen en wij er ook daadwerkelijk achter staan om de reviews te delen met onze lezers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een samenwerking voor product reviews.

Schuiven naar boven