Dyson Corrale review

Afhankelijk van jouw haartype en haarsterkte kan de keuze voor een bepaald type stijltang best lastig zijn. Natuurlijk wil je een stijltang die jouw haren super stijl kan maken, maar die bij voorkeur zo weinig mogelijk schade toebrengt aan jouw haar. Wil je daarnaast jouw haren alleen stijlen, of wil je ook gemakkelijk krullen kunnen maken met jouw stijltang? Ten slotte is het ook fijn als jij jouw stijltang vrij kan bewegen en je dus niet in de knoop komt met de draad. Om de keuze iets gemakkelijker te maken, hebben wij een artikel geschreven over de meest veelbesproken en beste stijltang. De Dyson Corrale stijltang biedt vele voordelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

De voordelen van de Dyson Corrale stijltang

1. De Dyson Corrale zorgt voor 50% minder haarschade

50% minder haarschade met de nieuwste stijltang van Dyson. Dit zegt al genoeg over waarom de Dyson Corrale stijltang in verschillende artikelen op nummer 1 is geplaatst in de lijstjes van beste stijltangen van 2020. Te veel je haar stijlen kan schadelijk zijn voor je haar. De flexibele platen van de Dyson Corrale passen zich aan om het haar te verzamelen en zodoende alle haren beter mee te pakken dan enig andere stijltang. Dit zorgt ervoor dat iedere pluk in een keer stijl is. De Dyson Corrale biedt betere stijling met minder hitte en zorgt dus voor 50% minder schade aan het haar.

2. Prachtige krullen met de Dyson Corrale

Daarnaast kun je met de stijltang prachtige krullen creëren. Op de site van Dyson laten ze 3 krultypes zien die je met de Dyson Corrale kunt maken. Daarnaast zijn er nog talloze YouTube video’s waar je mee uit de voeten kan om de perfecte speelse haarlook te creëren met de stijltang.

3. Hittebestendige reisetui

De Dyson Corrale stijltang wordt geleverd met een hittebestendig reisetui om de stijltang in op te bergen wanneer je klaar bent met stijlen. Een veiligheidsvergrendeling beveiligt de platen, zodat jij jouw stijltang direct kunt opslaan in de etui.

4. Draadloze stijltang

Bovendien is de stijltang te gebruiken met én zonder snoer. Hoe ideaal is dat? Je hoeft met deze stijltang dus niet zo moeilijk te doen om jouw haar te kunnen stijlen. De draadloze stand van de stijltang is tot wel 30 minuten te gebruiken. Genoeg om heel je haar of in ieder geval de lastigste plekken alvast te kunnen stijlen.

Dyson Corrale review

Vanwege de hoge aanschafprijs hebben wij de Corrale nog niet in ons bezit. We hebben daarom voor jou gekeken of de Dyson Corrale stijltang het geld daadwerkelijk waard is door verschillende reviews te bekijken.

De recensies voor dit product variëren tussen mensen die enorm over de stijltang te spreken zijn en degene die het echt te duur vinden. Natuurlijk is het ook afhankelijk van je haartype of deze stijltang het voor je is, net als alle andere stijltangen. Veel lof gaat over hoe gemakkelijk de stijltang te gebruiken is en hoe fijn de draadloze functionaliteit is. Veel recensenten merkten daarnaast op hoe effectief de Dyson Corrale is in het creëren van krullen.

Enige nadeel die we zijn tegengekomen is de omvang en de zwaarte van de stijltang. Door alle nieuwe en betere functionaliteiten van de Dyson Corrale ten opzichte van andere stijltangen, is de stijltang wel iets massiever. Voor ons kan dit echter niet op tegen het ultieme voordeel van de verminderde haarschade, maar dat ligt voor iedereen natuurlijk anders.

Bij ons staat de stijltang al op het verlanglijstje! Je hebt zelfs de keuze tussen een roze of een paarse stijltang. Hoe tof!

Je bestelt de stijltang op de site van Dyson.

Dyson Corrale review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven